PPL-APPEN

KOM IGÅNG

FÖR FLYGKLUBBAR

OM OSS

PROVA

GRATIS

24 TIM

 

 59:-

I månaden

 159:-

För tre månader

FLYGKLUBBSABONNEMANG

De flygklubbar som är vill använda PPL-Appen i sin utbildning och verksamhet får följande extrafunktioner upplåsta för alla medlemmar i flygklubben:

  • Flygklubbens eget ämne, inklusive författarinloggning för lärare och funktionärer

  • Tillgång till flygsäkerhetsämnet H50P för alla medlemmar (endast iOS. Android under utveckling)

  • Korrekta och ständigt uppdaterade skolprov

Naturligtvis ingår också PPL-Appens vanliga ämnen utan restriktioner för flygklubbens samtliga medlemmar

 

MER INFORMATION

Målet med PPL-Appen är att underlätta och öka kvalitén i den svenska pilotutbildningen. Våra svenska flygklubbar utgör grunden i vår svenska pilotutbildning, och är i många fall även språngbrädan för vidare kommersiella studier. Vi ser positivt på ett nära samarbete med flygklubbarna, utan onödiga mellanhänder, där vi stöttar flygklubbarna med moderna digitala verktyg.

 

Våra egenutvecklade skolprov uppdateras inför varje teorisäsong. I abonnemanget ingår två skolprov i varje ämne, tillsammans med rättningsmallar och lärarexemplar (fyllda med förklaringar för provgenomgången). Vi håller skolproven uppdaterad med Transportstyrelsens förändringar i måldokument, senaste nytt från EASA och vid nya regeländringar.

 

Flygklubbens eget ämne visas för alla medlemmar i flygklubben. I detta ämne är det flygklubbens egen fantasi som sätter gränserna. Kanske ett specialanpassat övningsprov på flygklubbens interna rutiner? Eller ett prov på flygklubbens olika flygmaskiner? Flygklubben får också en egen inloggning till vårt lärarsystem där ett obegränsat antal frågor och förklaringar kan skrivas och göras tillgängligt för medlemmarna.

 

H50P är vårt egenutvecklade flygsäkerhetsämne baserat på de populära flygsäkerhetskompendierna. Detta ämne riktar sig till de piloter som flugit i ett antal år, och behöver ett nytt och roligt sätt att fräscha upp kunskaperna. I ämnet ingår 300 frågor och förklaringar baserade på H50P-kompendierna, prydligt sorterade enligt kompendieordningen.

 

PRISSÄTTNING

• 1 till 10 användare: 3 750 SEK (3 000 SEK ex. moms) per år

• 11 till 25 användare: 5 000 SEK (4 000 SEK ex. moms) per år

• 26 till 50 användare: 7 500 SEK (6 000 SEK ex. moms) per år

 

Behövs fler konton än 50 användare: 225 SEK inklusive moms per konto (180 exklusive moms)

 

KONTAKT

Vi ställer oss positiva till lösningar och lokala avtal som i slutändan gynnar våra gemensamma elever. Hör av er på mejl så kan vi tillsammans fundera på hur appen kan användas på bästa sätt i er verksamhet.

avtal@flygteori.nu

Avtalsfrågor & fakturering